Γράψε την ομάδα σου στο Back In The Game τώρα!

Γράψου τώρα για την σεζόν 2020-2021!
Γράψου τώρα για την σεζόν 2020-2021!
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
Ανακοινώσεις
Αποφάσεις συνάντησης αρχηγών των ομάδων του BIG
2016-10-20 09:22:38

                                                                

Στις 8/3, στα πλαίσια της κλήρωσης των περιφερειών των πρωταθλημάτων του BIG, έγινε η συνάντηση των αρχηγών των ομάδων στην οποία συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα θέματα της οργάνωσης των Play Off, της διεξαγωγής των αγώνων με 2 διαιτητές καθώς και της αντικανονικής συμμετοχής παικτών. Για τις αποφάσεις των παρευρισκομένων αρχηγών ενημερώθηκαν τις επόμενες μέρες και οι υπόλοιπες ομάδες και κατόπιν επικοινωνιών ολοκληρώθηκε η διαδικασία λήψης αποφάσεων. Οι αρχηγοί των ομάδων, σε συνεργασία με τη διοργάνωση, αποφάσισαν τα εξής:

α. Δεν θα επιτραπεί κατ' εξαίρεση καμία συμμετοχή παικτών που έχουν δώσει αγώνες με ομάδες της ΕΟΚ στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

β. Όλοι οι αγώνες των διοργανώσεων του BIG θα διεξάγονται με δύο διαιτητές.

γ. Στα Play Off κάθε διοργάνωσης θα συμμετέχουν οι 4 πρώτες ομάδες κάθε περιφέρειας οι οποίες θα διασταυρωθούν χιαστί σύμφωνα με τον παρακάτω τρόπο:                                  

 BIG Elite (BE): BIG League (BL):
BE-A1 Vs BE-Δ4 ΒL-A1 Vs BL-Δ4
ΒΕ-Α2 Vs BE-Δ3 BL-A2 Vs BL-Δ3
BE-A3 Vs ΒΕ-Δ2 BL-A3 Vs BL-Δ2
BE-A4 Vs ΒΕ-Δ1 BL-A4 Vs BL-Δ1

Σε κάθε διασταύρωση νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα πετύχει πρώτη 2 νίκες. Η σειρά θα ξεκινάει από το 0-0. Οι αγώνες θα γίνονται εναλλάξ στο γήπεδο όπου η κάθε ομάδα έδωσε τους περισσότερους αγώνες με πλεονέκτημα στην ομάδα που είχε ψηλότερη θέση στην κατάταξη. Σε περίπτωση που 2 ομάδες έπαιζαν στο ίδιο γήπεδο τότε όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν εκεί. Οι αγώνες των Play Off θα γίνονται κάθε Πέμπτη-Παρασκευή και οι επαναληπτικοί τους κάθε Σάββατο-Κυριακή.

Η ομάδα διοργάνωσης του BIG θέλει να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και ελπίζει το τελικό αποτέλεσμα να είναι συναρπαστικό και ενδιαφέρον για όλους!