Γράψε την ομάδα σου στο Back In The Game τώρα!

Γράψου τώρα για την σεζόν 2020-2021!
Γράψου τώρα για την σεζόν 2020-2021!
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
Ανακοινώσεις
Νέες καταχωρήσεις στο Hall of Fame!
2016-10-20 09:22:38

                                                                  

Το BIG ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την είσοδο στο Hall of Fame των παρακάτω δύο παικτών και μιας ομάδας για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στη διοργάνωση!

Ο Νίκος Ναυπλιώτης των Moschato Bulls (Ανατολικός Όμιλος) πέτυχε την είσοδό του στο Hall of Fame για την εκπληκτική επίτευξη 561 πόντων σε μια αγωνιστική περίοδο (23 αγώνες) που αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση! Η παραγωγικότητά του (24,4 πόντοι κατά μέσο όρο ανά αγώνα) αποτέλεσε καθοριστικό στοιχείο στην επιτυχημένη πορεία των Bulls την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Ανατολικό Όμιλο και της τρίτης στο BIG Final Four. Ο «One Man Show» αποτελεί μόνιμο πονοκέφαλο για τις αντίπαλες άμυνες καθώς μπορεί με ευκολία τόσο το να διεισδύει στην αντίπαλη άμυνα όσο και το να σκοράρει από απόσταση. Παρακάτω ακολουθεί η παρουσίαση της συλλεκτικής κάρτας του Νίκου.

 

Ο Νίκος Τρατολάτης των 90s Basketball Team (Ανατολικός Όμιλος) πέτυχε την είσοδό του στο Hall of Fame για την επίτευξη 86 κλεψιμάτων σε μια αγωνιστική περίοδο, που τον κατατάσσει στην κορυφή των αμυντικών της διοργάνωσης. Ο «Τράτο» σε αντίθεση με άλλους παίκτες που προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα σκοράροντας δίνει όλη του την ενέργεια στην άμυνα, κερδίζοντας πολύτιμες κατοχές μπάλας για τους 90s. Αν και το δυνατό του σημείο είναι η κλοπή μιας απρόσεκτης πάσας (κάτι που απαιτεί φοβερή αυτοσυγκέντρωση και αντανακλαστικά) πολλές φορές πετυχαίνει, με την ασφυκτική του άμυνα, να κλέψει τη μπάλα από παίκτη που ντριμπλάρει. Παρακάτω ακολουθεί η παρουσίαση της συλλεκτικής κάρτας του Νίκου.

 

Η ομάδα των Blazers BC (Δυτικός Όμιλος) της αγωνιστικής περιόδου 2012 - 2013 πέτυχε την είσοδό της στο Hall of Fame για το εξωπραγματικό ρεκόρ 24-1 νικών που πέτυχε εκείνη την αγωνιστική περίοδο, με 23 από αυτές να είναι συνεχόμενες. Στην πρώτη χρονιά του BIG αυτή η ομάδα ξεχώρισε σύντομα ανάμεσα στις άλλες, για ένα και σημαντικό λόγο. Αρνούταν να χάσει! Οι Blazers BC, με αρχηγό τον Στέλιο Κοκκινάκη και παίκτες που αποτελούν αστέρια για τη διοργάνωση όπως ο Γιώργος Λαγός, ο Νίκος Ζαράνης, ο Δημήτρης Γεωργίου, ο Χάρης Τσιούφης, ο Πέτρος Ζαΐμης και ο Παναγιώτης Πετρόπουλος, κατάφεραν να μείνουν αήττητοι για όλη την κανονική περίοδο και να φτάσουν στον ημιτελικό του ΒIG Final Four. Εκεί όμως αυτή η άκρως επιθετική ομάδα συνάντησε τη μεγάλη έκπληξη της περιόδου εκείνης (και μετέπειτα πρωταθλητές), τους Los Guerreros του Αντώνη Μαργαρίτη, οι οποίοι τερμάτισαν άδοξα την πορεία των Blazers προς το θρίαμβο. Αν και αρκέστηκαν στην 3η θέση, οι Blazers με την ασυναγώνιστη ορμή τους έκαναν ένα δυσθεώρητο ρεκόρ συνεχών νικών. Παρακάτω ακολουθεί η παρουσίαση της συλλεκτικής κάρτας τους.

 

 Σύντομα θα ακουληθήσει η παρουσίαση περισσότερων καταχωρήσεων στο Hall of Fame!