Γράψε την ομάδα σου στο Back In The Game τώρα!

Γράψου τώρα για την σεζόν 2020-2021!
Γράψου τώρα για την σεζόν 2020-2021!
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
Ανακοινώσεις
Διευκρίνιση σχετικά με τη συμμετοχή νέων ομάδων την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
2016-10-20 09:22:39

                                                                

Σε συνέχεια των επαφών που δεχτήκαμε τις τελευταίες μέρες, από ομάδες (ήδη ενεργές ή νεοσύστατες) που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διοργάνωση του BIG, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Ευχαριστούμε πολύ τις ομάδες για το ενδιαφέρον τους! Η θέληση ολοένα και περισσότερων ομάδων για συμμετοχή στο BIG είναι για εμάς μια αληθινή επιβράβευση. Δυστυχώς, καθώς η διοργάνωσή μας κινείται σε ένα προκαθορισμένο πλαίσιο λειτουργίας, δεν είναι εφικτή η προσθήκη άλλων ομάδων στο τρέχον πρωτάθλημα. Αυτό που συμβουλεύουμε σε αυτή την περίπτωση τις ομάδες είναι να ολοκληρώσουν την ηλεκτρονική εγγραφή τους στην ειδική εφαρμογή που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας. Κάθε ομάδα που εγγράφεται (ολοκληρωμένα) εκεί αποκτά αυτόματα σειρά προτεραιότητας για την επιλογή των ομάδων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Επίσης, οι ομάδες που είναι εγγεγραμμένες εκεί αποκτούν και προτεραιότητα για συμμετοχή σε διοργανώσεις γνωριμίας του BIG που μπορεί να προκηρυχθούν στις αρχές του 2015.

Στο BIG κύριος στόχος μας είναι η συμμετοχή όσο το δυνατών περισσότερων φίλων του μπάσκετ, που επιθυμούν να παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σε ένα οργανωμένο επίπεδο, κατάλληλο για την αθλητική τους δυναμικότητα. Εξίσου αποφασιστκή όμως είναι και η πίστη μας στον κανονισμό λειτουργίας που διασφαλίζει μια ομαλή ροή στο πρωτάθλημα καθώς και δίκαιους όρους συμμετοχής για όλους. Αυτά τα στοιχεία, που για μας αποτελούν συνταγή επιτυχίας, είναι και τα μεγάλα μας θέλγητρα που προσελκύουν συνεχώς το ενδιαφέρον των ομάδων. Έτσι δεν είμαστε σε θέση να τα αλλάξουμε για την επίτευξη άλλων στόχων.

Και πάλι θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για το ενδιαφέρον σας! Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα και στη διοργάνωσή μας! Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες αγωνιστικές σας υποχρεώσεις ή στη δημιουργία των ομάδων σας!