Γράψε την ομάδα σου στο Back In The Game τώρα!

Γράψου τώρα για την σεζόν 2020-2021!
Γράψου τώρα για την σεζόν 2020-2021!
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
Ανακοινώσεις
We are Back In the Game!
2015-10-07 01:28:22

Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την έναρξη της επίσημης ιστοσελίδας του Πειραϊκού Τουρνουά Μπάσκετ! Σε αυτή τη σελίδα θα μπορείτε να λαμβάνετε νέα και πληροφορίες για τις αγωνιστικές εξελίξεις, τις δραστηριότητες και κάθε είδους νέο σχετικά με το ΠΤΜ!

Παρακάτω ακολουθεί μια σύντομη παρουσίαση των ενοτήτων της σελίδας μας:

  • Αρχική: Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να ενημερωθείτε για το αγωνιστικό πρόγραμμα της τρέχουσας αγωνιστικής ενώ στην κορυφή της σελίδας υπάρχει ο χρόνος μέχρι την διεξαγωγή ενός τυχαίου αγώνα της αγωνιστικής.
  • Ανακοινώσεις: Εδώ μπορείτε να διαβάσετε άρθρα σχετικά με τις τρέχουσες αγωνιστικές εξελίξεις, τα σημαντικά νέα και τις εξελίξεις στο ΠΤΜ καθώς και για προσκλήσεις συμμετοχής σε κάποια από τις διοργανώσεις και τις δραστηριότητές μας!
  • Φιλοσοφία: Σε αυτή την ενότητα παρουσιάζεται εν συντομία το ιστορικό της δημιουργίας του ΠΤΜ, καθώς και οι βασικές αρχές της λειτουργίας του και οι στόχοι που το διέπουν.
  • Ομάδες: Σε αυτή την ενότητα παρουσιάζονται οι ομάδες των ομίλων μας, μαζί με το Roster τους και την ομαδική τους φωτογραφία.
  • Προκήρυξη: Εδώ παρουσιάζεται ο Κανονισμός Λειτουργίας του ΠΤΜ. Στα άρθρα του κανονισμού περιγράφεται κάθε αρχή λετουργίας της διοργάνωσης καθώς και σημαντικοί κανόνες που τη διέπουν. Η κατανόηση και η ανεπιφύλακτη αποδοχή του κανονισμού είναι υποχρεωτική για κάθε ομάδα ή παίκτη που συμμετέχει στο ΠΤΜ.
  • Αποτελέσματα: Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα και τα φύλλα στατιστικής των αγώνων των ομίλων μας σε μορφή PDF.
  • Gallery: Όλα τα εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τους αγώνες των ομίλων μας βρίσκονται εδώ.
  • F.A.Q.: Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να πάρετε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν οι φίλοι του ΠΤΜ.
  • Γήπεδα: Εδώ μπορείτε να βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες για την τοποθεσία και την διεύθυνση των γηπέδων διεξαγωγής των αγώνων του ΠΤΜ.
  • Επικοινωνία: Για κάθε άλλη πληροφορία ή για να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας σε αυτή την ενότητα!

Σύντομα ακολουθούν και άλλες σημαντικές ενότητες που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες! Θέλουμε να κάνουμε την ιστοσελίδα μας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και λειτουργική για κάθε φίλο του ΠΤΜ. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε την άποψή σας σχετικά με τη νέα μας σελιδα! Είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση βελτίωσης ή παρατήρηση που μπορεί να έχετε!