Γράψε την ομάδα σου στο Back In The Game τώρα!

Γράψου τώρα για την σεζόν 2020-2021!
Γράψου τώρα για την σεζόν 2020-2021!
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
Ανακοινώσεις
Οδηγίες για την επιτυχή εγγραφή ομάδας ή μενονωμένου παίκτη!
2015-10-07 01:28:22

                                                                      

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους του BIG που έχουν καταχωρήσει τις ομάδες τους! Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε κάποια πράγματα για τη σωστή εγγραφή μιας ομάδας.

1. Πρέπει να συμπληρώνετε σωστά όλα τα απαιτούμενα πεδία. Δεν θα γίνονται δεκτοί παίκτες, και κατά συνέπεια ομάδες, των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν συμπληρωθεί σωστά ή καθόλου. Μέχρι την ολοκληρωμένη και ακριβή συμπλήρωση όλων των απαιτούμενων πεδίων δεν θα μπορεί να γίνει δεκτός κανένας παίκτης ή καμία ομάδα. Για το σκοπό αυτό προτείνουμε τους φίλους μας να συγκεντρώνουν όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία της εγγραφής. Έτσι θα γλυτώνουν το να πρέπει να κάνουν ξανά τη διαδικασία καθώς κάθε λανθασμένη εγγραφή διαγράφεται από το σύστημα. Επίσης θέλουμε να επισημάνουμε πως σειρά προτεραιότητας λαμβάνουν μόνο οι ομάδες που έχουν κάνει σωστά και ολοκληρωμένα τη διαδικασία εγγραφής.

2. Οι φωτογραφίες που στέλνετε για κάθε παίκτη πρέπει να είναι τύπου διαβατηρίου (δηλαδή λήψη από το στήθος και πάνω) και να έχει ληφθεί σε λευκό φόντο. Δεν γίνονται δεκτές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης δεν θα γίνονται δεκτές τυπωμένες φωτογραφίες. Μπορείτε να σκανάρετε μια ήδη υπάρχουσα φωτογραφία σας ή να κάνετε λήψη από κάμερα κινητού ή οποιασδήποτε άλλης ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής.

3. Οι εγγραφές μεμονωμένων παικτών σε ήδη υπάρχουσες ομάδες γίνονται μέσω του mail μας. Για να εγγράψετε έναν νέο παίκτη στο BIG ή να δηλώσετε τη μετακίνησή του από άλλη ομάδα στείλτε τα εξής στοιχεία στη διεύθυνση contact@backinthegame.gr:

Όνοματεπώνυμο Παίκτη, Αριθμό Φανέλας (δεσμευτικός), Ύψος, Θέση, Αριθμός Ταυτότητας, Τηλέφωνο και email Επικοινωνίας και μια Φωτογραφία Διαβατηρίου (σε λευκό φόντο).

Ελπίζουμε πως οι παραπάνω οδηγίες θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις εγγραφές των ομάδων σας. Για κάθε πληροφορία ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ενότητας: Επικοινωνία, ή στα τηλέφωνα: 6979575906 και 6979607540.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας!