Γράψε την ομάδα σου στο Back In The Game τώρα!

Γράψου τώρα για την σεζόν 2020-2021!
Γράψου τώρα για την σεζόν 2020-2021!
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
Ανακοινώσεις
Β Μεταγραφική περίοδος
2017-02-09 04:27:35

 

 

Σας ανακοινώνουμε την έναρξη της δεύτερης περιόδου μεταγραφών.

Η διάρκεια της περιόδου αυτής θα είναι από την Δευτέρα 13-2-2017 έως την Κυριακή 26-2-2017.

 

Παρακαλούμε τις ομάδες να δώσουν έμφαση στα παρακάτω σημεία για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους:


- Στείλτε μας (στο contact@backinthegame.gr) όλα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες ενός νέου παίκτη που θέλετε να εγγράψετε στη διοργάνωση ώστε να μπορέσουμε να σας εκδόσουμε το δελτίο του το συντομότερο δυνατόν. Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης αυτός έχει δικαίωμα συμμετοχής από τη στιγμή που θα σφραγίσει το δελτίο του κάποιος ιατρός. Μη συμμόρφωση με αυτό τον όρο συνεπάγεται τιμωρία τόσο του παίκτη όσο και της ομάδας.
- Για παίκτη που έχει ήδη δελτίο σε άλλη ομάδα και θέλει να μετακινηθεί στη δική σας χρειάζεται απλα να μας ενημερώσετε ώστε να κάνουμε τη μετακίνηση ηλεκτρονικά. Ο παίκτης πρέπει να προσκομίσει το δελτίο του στη νέα ομάδα του.   
- Για προσθήκη παίκτη που υπερβαίνει τα ποσοτικά κριτήρια του κανονισμού απαιτείται και η αντίστοιχη δήλωση διαγραφής κάποιου άλλου από το roster της ομάδας.

 

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε τον κανονισμό που αφορά τους ανενεργούς παίκτες.

Κάθε αθλητής που στο τέλος του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου έχει συμμετάσχει σε λιγότερους από εννιά (9) αγώνες της ομάδας του καθίσταται ανενεργός και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της ομάδας αυτής στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (Play Off, Final 4 κτλ.). Ενεργός καθίσταται ξανά, αν δηλωθεί από την ομάδα του, την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αθλητές που εντάσσονται σε μια ομάδα κατά την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου καθίστανται ανενεργοί αν έχουν συμμετάσχει σε λιγότερους από έξι (6) αγώνες της ομάδας τους στο δεύτερο γύρο. 

Σημείωση: Από τον κανονισμό μπορεί να εξαιρεθούν, κατά την κρίση της διοργάνωσης, αθλητές με αποδεδειγμένα κωλύματα συμμετοχής (πχ πρόβλημα υγείας-τραυματισμού, ή επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτός έδρας) τα οποία δεν τους επέτρεψαν να πιάσουν τα παραπάνω όρια.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες και τους παίκτες καλές μεταγραφές!