Γράψε την ομάδα σου στο Back In The Game τώρα!

Γράψου τώρα για την σεζόν 2020-2021!
Γράψου τώρα για την σεζόν 2020-2021!
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
Ανακοινώσεις
Έναρξη και Διάρκεια Περιόδου Μεταγραφών - Υπηρεσία Ελεύθερων Παικτών
2016-10-20 09:22:38

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 4-11-15 σχετικά με τις μεταγραφές της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 ανακοινώνουμε την έναρξη της πρώτης περιόδου μεταγραφών από τη Δευτέρα 23-11-15. Η διάρκεια της περιόδου αυτής θα είναι ένας μήνας με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 24-12-15. Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως σύντομα θα δημιουργηθεί και ένας νέος σύνδεσμος που θα διευκολύνει ελεύθερους παίκτες που θα ήθελαν να συμμετέχουν στη διοργάνωση αλλά δεν βρίσκουν ομάδα. Παρακαλούμε όσους παίκτες ενδιαφέρονται να βρουν ομάδα να στείλουν σε εμάς τα πλήρη στοιχεία εγγραφής τους και θα εμείς θα φροντίσουμε για την προβολή τους.

Παρακαλούμε τις ομάδες να δώσουν έμφαση στα παρακάτω σημεία για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους:
- Στείλτε μας όλα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες ενός νέου παίκτη που θέλετε να εγγράψετε στη διοργάνωση ώστε να μπορέσουμε να σας εκδόσουμε το δελτίο του το συντομότερο δυνατόν. Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης αυτός έχει δικαίωμα συμμετοχής από τη στιγμή που θα σφραγίσει το δελτίο του κάποιος ιατρός. Μη συμμόρφωση με αυτό τον όρο συνεπάγεται τιμωρία τόσο του παίκτη όσο και της ομάδας.
- Για παίκτη που έχει ήδη δελτίο σε άλλη ομάδα και θέλει να μετακινηθεί στη δική σας χρειάζεται απλα να μας ενημερώσετε ώστε να κάνουμε τη μετακίνηση ηλεκτρονικά. Ο παίκτης πρέπει να προσκομίσει το δελτίο του στη νέα ομάδα του.   
- Για προσθήκη παίκτη που υπερβαίνει τα ποσοτικά κριτήρια του κανονισμού απαιτείται και η αντίστοιχη δήλωση διαγραφής κάποιου άλλου από το roster της ομάδας.
- Για παίκτες που θέλετε να εγγράψετε από την παραπάνω υπηρεσία ελεύθερων παικτών απλά ενημερώστε μας για να κάνουμε την ηλεκτρονική προσθήκη του παίκτη στην ομάδα σας

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες και τους παίκτες καλές μεταγραφές!

Τελευταία Ενημέρωση 21-11-15 12:30