Γράψε την ομάδα σου στο Back In The Game τώρα!

Γράψου τώρα για την σεζόν 2022-2023!
Γράψου τώρα για την σεζόν 2022-2023!
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κύπελλο - Ζευγάρια ημιτελικών
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Κλήρωση Κυπέλλου (ημιτελικά)
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
Καλοκαιρινό τουρνουά BIG
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΗΠΕΔΑ για φιλικούς αγώνες
Συχνές Ερωτήσεις

Για να δηλώσει συμμετοχή μια ομάδα χρειάζονται τα εξής:

  1. Όνομα ομάδας και λογότυπο σε ηλεκτρονική μορφή (δεν επιτρέπεται χρήση λογότυπων άλλων ομάδων)
  2. Όνομα, τηλέφωνο και email του υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας
  3. Ηλεκτρονική εγγραφή της ομάδας μέσω του website - http://backinthegame.gr/add_team.php
  4. Ένα ομοιόμορφο σετ αριθμημένης εμφάνισης μπάσκετ διπλής όψης (σκούρο και ανοικτόχρωμο) ή δύο ξεχωριστά αριθμημένα σετ διαφορετικού χρώματος

 

Εκτός από τα μετάλλια και τα κύπελλα της βράβευσης ο νικητής του ΠΤΜ κερδίζει ένα πλήρες σετ εμφάνισης διπλής όψης για την ομάδα του καθώς και έκπτωση 50% την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Το BIG έχει φτιαχτεί ακριβώς για τέτοιους παίκτες και ομάδες! Μέσα από το BIG προσπαθούμε να φέρουμε κοντά όλο τον φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ που μέχρι πρότινος δεν είχε ζήσει την εμπειρία ενός επίσημου αγώνα σαν παίκτης. Πέρα από την βοήθεια των στελεχών μας σε κάθε απορία επί του κανονισμού, έχουμε ζητήσει από τους διαιτητές να εξηγούν (όσο το επιτρέπει η ροή του αγώνα) τα σφυρίγματά τους σε παίκτες που δεν γνωρίζουν τους κανονισμούς. Το πιο δύσκολο ίσως κομμάτι για κάποιον που δεν έχει παίξει ξανά σε επίσημο αγώνα είναι η προσαρμογή στο γεγονός πως ο διαιτητής και μόνο είναι εκείνος που ερμηνεύει τους κανονισμούς και σφυρίζει παραβάσεις και φάουλ. Θα πρέπει κάθε απόφασή του να γίνεται σεβαστή παρά τα όποια (ανθρώπινα) λάθη μπορεί να κάνει. Αν έχετε κάποια απορία επί του κανονισμού ρωτήστε κόσμια τον διαιτητή τι λέει ο κανονισμός και εκείνος θα σας εξηγήσει με την πρώτη ευκαιρία.

Επειδή βασίζουμε τη διοργάνωση του BIG στα πρότυπα μιας επίσημης λίγκας δεν είναι δυνατό να μπει μια ομάδα ενώ "τρέχει" το πρωτάθλημα. Οι εγγραφές ομάδων όμως γίνονται όλη τη χρονιά. Μάλιστα επειδή έχουμε την χαρά να έχουμε περισσότερες αιτήσεις από ότι προσφερόμενες θέσεις τηρούμε σειρά προτεραιότητας των ομάδων γι αυτό κάθε αίτηση καταχωρείται και με την πρώτη διαθέσιμη θέση (ήδη γίνονται ενέργειες ανάπτυξης του BIG σε νέους ομίλους) καλούμε τις ομάδες για συμμετοχή.

Πέραν αυτού κάθε καλοκαίρι γίνεται το Μεταβατικό Τουρνουά Μπάσκετ του BIG όπου προσκαλούνται ομάδες που έχουν εγγραφεί αλλά δεν έχουν ακόμα θέση στο BIG για να πάρουν μια γεύση της διοργάνωσής μας.

Για να μπορεί ένας παίκτης να παίξει σε κάποια από τις ομάδες του BIG θα πρέπει να μην παίζει σε ομάδα που αγωνίζεται σε επίσημο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ, της ΕΟΚ ή των κατά τόπους ΕΣΚ. Με άλλα λόγια να μην είναι ενεργός παίκτης του μπάσκετ.